Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر موفق به رصد اخبار کلینیکی باشگاه خبرنگاران جوان در ۲۸ خرداد نشده‌اید، این بسته خبری را از دست ندهید.

موادی که آب‌رسانی بدن را ۱۰ برابر می‌کنند

مخلوط آب با میوه‌ها همه جا پرطرفدار است. اضافه کردن لیمو، آب پرتقال و دارچین طعم‌دهنده‌هایی هستند که آب‌رسانی به بدن را افزایش می‌دهند.

کشف رابطه افسردگی با باکتری‌های روده

تحقیقات جدید نشان می‌دهند که پروبیوتیک‌ها ممکن است یک درمان مکمل مفید در بهبود علائم افسردگی باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۰۰۰ ژن مرتبط با کووید ۱۹ شناسایی شدند

در یک مطالعه مشخص شد چرا بعضی افراد هنگام ابتلا به کرونا علائم شدید دارند و بعضی علائمی ندارند.

زنان بهتر از مردان رانندگی می‌کنند

مطالعه‌ای جدید نشان داده است که زنان توانایی ژنتیکی بهتری نسبت به مردان در مقابله با شرایط سخت در هنگام رانندگی دارند.

قرص ورزش در راه است

دانشمندان می‌گویند مولکولی را پیدا کرده‌اند که در حین ورزش به وجود می‌آید و افزایش سطح آن می‌تواند بخشی از تاثیرات مثبت ورزش کردن را برای بدن ایجاد کند.

کاربرد پرینت سه بعدی در تولید سلول‌های بنیادی

محققان در تلاش هستند تا با استفاده از فناوری چاپ سه بعدی، سلول‌های بنیادی کم هزینه تری را تولید کنند.

چرا آلرژی‌های فصلی هر سال شدیدتر می‌شوند؟

طبق مطالعه‌ای که اخیرا انجام شده در حال حاضر، فصل گرده‌افشانیِ گل‌ها و گیاهان نسبت به سال ۱۹۹۰ میلادی ۲۰ روز زودتر شروع می‌شود و ۲۱ درصد گرده بیشتری به همراه دارد.

خاصیت جالب سیب زمینی برای عضله سازی

در تحقیقات جدید محققان هلندی به خاصیت جدید سیب زمینی برای عضله سازی پی برده اند.

کرونا اختلالات روانی را در سراسر جهان تشدید کرده است

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که اختلالات روانی در سال‌های گذشته به شدت زیاد شده و در سال اول همه گیری کرونا، بروز افسردگی و اضطراب یک چهارم افزایش داشته اند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کلینیک آنلاین اخبار علمی بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۷۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی

ایتنا - درباره اثرات مخرب استفاده از شبکه‌های اجتماعی تحقیقات گسترده‌ای انجام شده است. مطالعات جدید نشان می‌دهد، حتی یک هفته استفاده نکردن از این شبکه‌ها، اعتماد‌ به‌ نفس و نگرش زنان جوان را نسبت به بدن خود بهبود خواهد بخشید.
بر اساس گزارش مجله ScienceDirect، پژوهشگران در جریان مطالعه‌ای تحقیقاتی در یکی از دانشگاه‌های کانادا مشاهده کرده‌اند که فشار روانی بر زنان جوانی که به صورت مداوم در حال مقایسه اندام خود هستند، بسیار بالاست.

گروهی از دختران جوان که در این مطالعه تحقیقاتی شرکت کرده‌اند، از تاثیر مخرب شبکه‌های اجتماعی در زندگی‌شان گفته‌اند، از جمله اینکه استفاده از شبکه‌های اجتماعی توانایی آنان در ایجاد روابط را کاهش داده، خواب آنان را مختل کرده و همچنین سبب شده که حتی به خودکشی بیاندیشند.

در این مطالعه ۶۶ دانشجوی رشته روانشناسی دانشگاه یورک تورنتو به دو گروه تقسیم شدند. دسترسی گروه اول به مدت یک هفته به فیس‌بوک، تیک‌تاک، اینستاگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی قطع شد و گروه دیگر طبق روال معمول به این شبکه‌ها دسترسی داشتند.

پیش از آغاز مطالعه نیز با شرکت‌کنندگان هر دو گروه مصاحبه و سوالاتی مانند میزان تمرکز، اعتماد به نفس و نگرش نسبت به بدنشان پرسیده شد. مثلا اینکه چقدر از اندام خود راضی هستند؟ آیا دوست دارند مانند مدل‌های مجلات به نظر برسند؟ چقدر در روز بدن خودشان را با اینفولئنسرهای شبکه‌های اجتماعی مقایسه می‌کنند؟ نسبت به بدن خود شرم دارند؟

به گفته جنیفر میلز، استاد روانشناسی که این پژوهش را هدایت می‌کرد، پاسخ‌ها شوکه کننده بود و از اثرات مخرب بزرگی خبر می‌داد که اغلب در تحقیقات روانشناسی نادیده گرفته می‌شوند.

 

حتی پس از اصلاحات آماری که تنوع طبیعی در نحوه تفکر افراد در مورد بدن خود را در نظر گرفته بود، بین دو گروه مطالعه تفاوت آشکاری وجود داشت. بدین ترتیب که اعتماد به نفس و نگرش نسبت به بدن خود در گروهی که در یک هفته از شبکه‌های اجتماعی استفاده نکرده بودند، به میزان قابل توجهی بهتر بود.

میلز که بیش از دو دهه است در مورد نقش هدفمند رسانه‌ها بر زنان و به خصوص تاثیر آن بر اختلالات زنان تحقیق کرده است، می‌گوید: «این موضوعات پیش از فراگیر شدن اینترنت تا امروز که استفاده از شبکه‌های اجتماعی به طور چشمگیری اجتناب‌ناپذیر شده، وجود داشته است. البته در آن زمان، فقط می‌توانستید تعداد محدودی از دقایق یا ساعات خود را صرف خواندن مجلات مد و زیبایی کنید و این مجلات دست کم فقط یک بار در هفته منتشر می‌شدند اما حالا هر لحظه در معرض خواندن و دیدن مطالب از این دست هستید.»

این استاد روانشناسی همچنین معتقد است، پرهیز استفاده از شبکه‌های اجتماعی به تنهایی منجر به تغییر در ارزش‌های روانشناختی در بین زنان جوان نخواهد شد.

عدم استفاده از چنین شبکه‌هایی افراد را به ملاقات بیشتر حضوری با دوستان، خواب با کیفیت و بودن در هوای تازه و ورزش نیز سوق می‌دهد؛ فعالیت‌هایی که به اثبات برای سلامت جسم و روان نقش بسیار مهم و سودمندی ایفا می‌کنند.

هدف نهایی از این مطالعه این است که آگاهی مردم نسبت به خطرات ناشی از استفاده کنترل‌نشده از شبکه‌های اجتماعی افزایش یابد.

دیگر خبرها

  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • در فوتبال ایران، مردان فحاشی می‌کنند اما زنان‌ محروم می‌شوند!
  • این ملحفه‌ها باعث اگزما در پوست می‌شوند
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • هوش مصنوعی رابطه بین روده و آلزایمر را کشف کرد!
  • رابطه سلامت روده و سلامت مغز
  • تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس
  • این ۴ عادت به تدریج جان شما را می‌گیرد
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: کاوش در ارتباط بین روده و مغز!
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟