Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حمایت ۴ میلیارد تومانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طرح کلان ملی اندوسکوپ‌های انعطاف‌پذیر با هدف احصاء دانش و فناوری طراحی و ساخت اندوسکوپ‌های انعطاف‌پذیر اجرایی شد.

به گزارش ایسنا، خیلی از نمونه‌برداری‌ها و جراحی‌ها به‌صورت عمل‌های کم تهاجمی انجام می‌شود، یکی از وسایل کاربردی برای انجام عمل‌های کم تهاجمی استفاده از اندوسکوپ‌های انعطاف‌پذیر است که از طریق مجاری طبیعی بدن وارد شده و نمونه‌برداری، معاینه یا جراحی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تجهیزات کار را برای پزشک و بیمار ساده‌تر می‌کند و دوره نقاهت را نیز کاهش می‌دهد. اندوسکوپ‌های انعطاف‌پذیر بسیار گران هستند و استهلاک بالایی دارند، بنابراین خدمات پس از فروش مناسب برای این تجهیزات از موضوعات مهمی است که نمونه‌های خارجی فاقد این موضوع هستند.

اندوسکوپ دستگاهی است که توسط آن پزشک متخصص می‌تواند داخل بخش‌های مختلف بدن را مشاهده کند و جراحی‌هایی را انجام دهد که در دو نوع انعطاف‌پذیر و "ریجید" تقسیم‌بندی می‌شوند. دستگاه اندوسکوپی انعطاف‌پذیر شامل یک لوله قابل‌انعطاف است و در سری که وارد بدن می‌شود، دارای عدسی است و تصویر داخل بدن را توسط یک کابل فیبر نوری قابل‌انعطاف به عدسی خارجی منتقل می‌کند.

اندوسکوپ‌های انعطاف‌پذیر ازجمله تجهیزات پیشرفته پزشکی هستند که تنها تعداد معدودی از کشورها، قادر به تولید آن هستند. نیاز پزشکان متخصص به این محصول پیشرفته در زمینه‌های مختلف، فراوان است.

در سفر استانی سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری به استان خراسان رضوی، از طرح کلان ملی اندوسکوپ‌های انعطاف‌پذیر تولید شده در یکی از شرکت‌های فناور رونمایی شد.

این طرح کلان ملی، با هدف احصاء دانش و فناوری طراحی و ساخت اندوسکوپ‌های انعطاف‌پذیر اجرا شده است. از اهداف دیگر این طرح می‌توان به بومی‌سازی محصول، برطرف کردن نیاز کشور از نظر تأمین انواع اندوسکوپ‌های پزشکی، اشتغال‌زایی مولد، جلوگیری از خروج ارز، ارزآوری و موارد بسیار دیگر اشاره کرد. برای اینکه بدن شکافته نشود و مورد جراحی قرار نگیرد.

محصولات این طرح، تجهیزات پیشرفته پزشکی شامل گاستروسکوپ، کلونوسکوپ، سیستوسکوپ، برونکوسکوپ و دو مدل واحد کنترل و پردازش تصویر هستند. این تجهیزات تمامی استانداردهای بین‌المللی مربوطه را دریافت کرده و تست‌های بالینی را با موفقیت پشت سر گذاشته‌اند. همچنین، پروانه تولید این محصولات در اسفند ۱۴۰۰ توسط اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی صادر شده است.

هزینه اجرایی‌سازی این طرح در حدود ۴ میلیارد تومان است که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ۲ میلیارد وام قرض‌الحسنه تنفس‌دار برای این طرح اختصاص داده است. همچنین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای اجرایی شدن طرح کلان ملی اندوسکوپ‌های انعطاف‌پذیر حمایت‌های معنوی و مشاوره‌ای بسیاری به این شرکت فناوری داشته است.

به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی معاونت علمی ریاست‌جمهوری، بیش از ۹۰ درصد قطعات این محصول با کیفیت و فناوری بالا بومی‌سازی شده است و قیمت پایین‌تری نسبت به نمونه‌های خارجی دارد. طبق آمار گمرک به‌طور متوسط ۵۰۰ دستگاه در سال وارد کشور می‌شود، برنامه این طرح کلان ملی در فاز اول پوشش نیمی از بازار داخل است و در فازهای بعدی با تحقیق و توسعه، صادرات و پوشش کل بازار نیز انجام می‌شود.

تولید انبوه اندوسکوپ‌های انعطاف‌پذیر حداکثر تا ۶ ماه دیگر تحقق می‌یابد و با توجه به این‌که در ۵ سال گذشته، حدود ۱۰ میلیون دلار در سال هزینه خرید این تجهیز بوده، با بومی‌سازی آن صرفه‌جویی ارزی بزرگی رخ می‌دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آندوسكوپي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین علمی و فناوری ریاست جمهوری طرح کلان ملی معاونت علمی بومی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۰۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی تبدیل پسماند پلاستیک به سوخت جامد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، این سوخت غیرآلاینده است و می‌تواند جایگزین مازوت شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی به گفته مسئولان این شرکت دانش بنیان، سوخت‌های جامدی که از این دستگاه خارج می شود، قابلیت اشتعال چندین برابری سوخت‌های سنگین را دارد.

دیگر خبرها

  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • حمایت ۳ میلیاردی بنیاد علم ایران از طرح‌های نوظهور و ۱.۵ میلیاردی از ریاضی‌دانان
  • حمایت ۳ میلیاردی بنیاد علم ایران از طرح‌های نوظهور و ۱.۵ میلیاردی از ریاضیدانان
  • سارقان ۱۰ میلیاردی مترو تهران دستگیر شدند؟
  • سرقت میلیاردی از مترو تهران
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • بومی سازی تبدیل پسماند پلاستیک به سوخت جامد